BlueDolphin

BlueDolphin Background image

Een uniek systeem voor samenwerking
tussen de ‘i’ en ‘a’ functie binnen uw organisatie.

ICT landschappen worden complexer en meer samenhangend. Binnen de meeste organisaties is
organisatorisch inzicht in de manier waarop ICT bedrijfsprocessen ondersteunt beperkt
tot één enkele medewerker of afdeling. Een gemiste kans, zeker wanneer u:

IT en bedrijfsprocessen organisatiebreed wilt kunnen bekijken

een veilige organisatiestructuur wilt creeëren

zwakke plekken wilt versterken en kansen wilt benutten

overbodige processen wilt verwijderen

de impact van wijzigen binnen uw organisatie wilt kunnen voorspellen

kosten wilt besparen

 

 

Ons team heeft het samenwerkingsplatform BlueDolphin ontworpen op basis van bedrijfsprocessen (BPMN) en IT Architectuur. Honderden medewerkers binnen organisaties als Gemeente Amsterdam, Unit4 en Heijmans maken eenvoudig gebruik van BlueDolphin om verbeteringen te herkennen, plannen en uitvoeren. BlueDolphin geeft iedere betrokken medewerker snel inzicht in de functionaliteit van het ICT landschap van uw organisatie. Daarbij bevordert het bedrijfsambities als Business Process Management, Enterprise Architectuur Application Lifecycle Management en Cloud migratie.

BlueDolphin Architectuur diagram


Gebruiksgemak en vliegende start

U profiteert van een SaaS applicatie die functioneert zonder technisch beheer. Deze applicatie wordt binnen enkele dagen voor u ingericht en gekoppeld aan relevante bronsystemen, waarna u inzicht heeft in de situatie en mogelijke verbeteringen. BlueDolphin spreekt voor zich: medewerkers starten met BlueDolphin zonder training en geven aan enthousiaster ter worden naarmate gebruik vordert.

Zelflerend Kennissysteem

Organisaties maken kosteloos gebruik van elkaars expertise. BlueDolphin is een kennistool en zorgt ervoor dat u reeds opgedane kennis benut.

Ontworpen om samenwerking te bevorderen

BlueDolphin is de basis voor samenwerking tussen alle organisatie-onderdelen. Het is haar doel uw rendement te verhogen, kansen te benutten en kosten te besparen. Het vormt een uniek gezamenlijk informatiesysteem voor samenwerking tussen de ‘i’ en ‘a’ functie binnen uw organisatie.

Borging en koppeling met de werkelijkheid

Er worden periodiek systemen uitgelezen waardoor uw bronnen, informatie en IT landschap aan elkaar gekoppeld worden. Dankzij deze koppelingen houdt u BlueDolphin gemakkelijk actueel.

Transparant zonder verrassingen

Uw abonnement wordt gebaseerd op het aantal medewerkers binnen uw organisatie. Het aantal gebruikers is vervolgens onbeperkt, waarbij u ook toegang kunt verlenen aan serviceproviders om operationele taken uit te voeren.

Modelleren in Archimate en BPMN

Binnen Bluedolphin kunt u modelleren in zowel Archimate als BPMN. Op deze manier kunnen alle gebruikersgroepen in de voor hen gebruikelijke en bewezen taal modelleren, terwijl de tool de koppeling legt tussen architectuur en processen.

Contact