ValueBlue Academy

Klaar om kennis te maken met BlueDolphin, onze best practices te ontdekken of nieuwe modules te gaan gebruiken? We’ve got you covered. De ValueBlue Academy biedt een scala aan trainingen, van strategie tot hoe je BlueDolphin het beste kunt gebruiken.

Op zoek naar een maatwerk training?

De ValueBlue Academy biedt ook op maat gemaakte trainingen, ontwikkeld om de specifieke uitdagingen aan te gaan waarmee jij of jouw organisatie wordt geconfronteerd. Zowel online als op locatie beschikbaar, contacteer Pim von Meijenfeldt om de training passend te maken aan jouw wensen.

Meer weten?

Heb je een vraag over één van de trainingen? Of misschien ben je op zoek naar advies over wat de juiste training is voor jou om te volgen? Pim vertelt je graag meer over het aanbod van de ValueBlue Academy!Bekijk onze kennisbank

Ben je op zoek naar onderwerpen als Applicatie Portfolio Management, Data Management of Project en Portfolio Architectuur? Misschien ben je nieuwsgierig om het concept van Agile Business Transformation meer in detail te begrijpen, of ben je gewoon op zoek naar de basisprincipes van Enterprise Architectuur. We hebben alle kennis die je nodig hebt, gedeeld in onze kennisbank!