Een nieuw jaar, een nieuw Magic Quadrant voor BlueDolphin

ValueBlue is zeer enthousiast over het feit dat ons marktleidende platform voor strategische samenwerking, BlueDolphin, opnieuw is opgenomen in Gartner’s Magic Quadrant voor Enterprise Architectuur tools.

Gartner, ‘s werelds grootste onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van IT, brengt jaarlijks hun rapport uit over de marktleidende tools in Enterprise Architectuur, waarbij zij leveranciers beoordelen op basis van hun ‘Ability to Execute’ en hun ‘Completeness of Vision’.

Daarbij hebben ze BlueDolphin genoemd als een van de zestien erkende Enterprise Architectuur tools wereldwijd.

“To be recognized by the world’s leading research and advisory company feels like a great honor and achievement. As the workplace continues to evolve, companies need to be quick, effective and efficient in their digital transformation. Agile is no longer a trade secret – it is becoming the universal way of working across enterprises today. Our customers want to be agile without complex models. We will continue our innovation focus in 2021 and hope to welcome many new customers.”

— Jelle Visser, CCO, ValueBlue

We zijn blij dat onze eerdere diepgaande expertise in verticals als financiën, gemeenten en onderwijs in Europa heeft bijgedragen aan onze erkenning als Niche speler in het 2020 Magic Quadrant, en we kijken ernaar uit om onze activiteiten verder uit te breiden en onze aanwezigheid in Noord-Amerika in de komende maanden te laten groeien.

Onze klantgerichtheid is de sleutel tot ons succes

Naast de visie en innovatie die het BlueDolphin-platform uitstraalt, is ValueBlue ook erg blij erkend te worden voor ons engagement op het vlak van klantsucces. Ons gestructureerde klantsuccesprogramma en onze extreem hoge klantervaring worden door Gartner als sterke punten genoemd.

Strategische samenwerking met BlueDolphin

BlueDolphin stelt CIO’s en Enterprise Architecten in staat om agile bedrijfstransformatie te plannen, samen te werken aan de uitvoering en het proces te beheren op basis van actuele data-inzichten.

Wij werken hard om ervoor te zorgen dat onze SaaS-oplossing, BlueDolphin, unieke waarde creëert in tegenstelling tot andere Enterprise Architectuur tools op de markt, en daarom is het zo lonend om erkend te worden in het Gartner Magic Quadrant voor Enterprise Architectuur tooling. BlueDolphin stelt Enterprise teams van Business tot IT in staat om samen te werken, te communiceren, en hun ‘silo’s’ te verlaten op een manier die nog niet eerder is vertoond.

BlueDolphin‘s unieke benadering van Agile Business Transformatie.

Download het volledige verslag

Download uw exemplaar van het Gartner 2020 Magic Quadrant voor Enterprise-architectuurtools en krijg exclusieve toegang tot het Magic Quadrant en het volledige rapport van de leverancier.