Op maandag 23 maart aanstaande organiseert ValueBlue voor de vijfde keer de BlueDolphin Day. Spraakmakende klantpresentaties en interessante kennissessies geven je inspiratie en praktische handvatten om de impact van jouw organisatie met BlueDolphin te vergroten.

Aanmelden

Over BlueDolphin Day 2020

BlueDolphin Day is een event exclusief voor én door gebruikers van zo’n honderd klantorganisaties; gebruikers die hun organisatie met behulp van BlueDolphin zo succesvol mogelijk willen maken.

Op maandag 23 maart 2020 organiseert ValueBlue deze BlueDolphin Day alweer voor de vijfde keer, met als thema ‘Empowering organizations to improve every day’. De dag bestaat uit diverse kennissessies en inspirerende presentaties waarin onze klanten waardevolle praktijkervaringen delen.

Aanmelden

Programma

De voorbereidingen voor de invulling van het programma zijn in volle gang. Denk je graag mee over de inhoud, de onderwerpen en/of het programma? Laat het ons weten!

12:00 - 13:00 uur

Ontvangst en lunch

13:00 - 17:00 uur

Middagvullend programma
Op diverse locaties binnen het pand van Beeld en Geluid kun je luisteren naar diverse sprekers. Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen.

BlueDolphin en de digitale transformatie van de Gemeente Ede
Peter Manders, CIO – Gemeente Ede

Hoe heeft de I&A organisatie binnen de gemeente Ede Enterprise Architectuur geïmplementeerd? Wat komt er kijken bij digitale transformatie? Hoe schep je overzicht, inzicht en vooruitzicht in je architectuur en hoe creëer je continuïteit, veiligheid, een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering en kwalitatieve dienstverlening binnen je onderneming? Dit en meer komt aan bod tijdens deze presentatie waar bezieling en interactie kernelementen zijn.

De waarde van architectuur voor Alfa Accountants en Adviseurs
Jan Lasschuit, Programma Manager & Enterprise Architect – Alfa Accountants en Adviseurs

Hoe gebruikt Alfa Accountants en Adviseurs architectuur en waarom? Waarom is het handig om alle stakeholders te betrekken bij architectuur? Hoe ondersteunt architectuur bij het nemen van beslissingen? Hoe levert architectuur en het gebruik van BlueDolphin waarde op? En wat is deze waarde dan concreet? Deze zaken en de toekomstvisie van Alfa zullen voorbijkomen, waarbij er ook voldoende ruimte is voor vragen en discussie.

Enterprise Architectuur en BlueDolphin ondersteunen de snelle groei van HVC
Martijn Glorie, Informatie Manager – HVC

Hoe heeft HVC Enterprise Architectuur ingezet om de enorme groei te faciliteren van een afvalverbrander met 300 medewerkers naar een grondstoffen- en duurzaam energiebedrijf met verschillende activiteiten op ruim 25 locaties met meer dan 1100 medewerkers? De knelpunten van de ontwikkeling van HVC komen aan bod, maar ook de oplossing die BlueDolphin daarin biedt. HVC biedt een (visueel) kijkje in het kwaliteitsmanagementsysteem wat ze in BlueDolphin aan het opzetten zijn en bespreekt de toekomstplannen zoals de ISO9001 certificering en de Data Module.

vanaf 17:00 uur

Borrel en diner

Sprekers

Tijdens BlueDolphin Day 2020 belichten we de nieuwste ontwikkelingen en vertellen enkele van onze klanten over hun ervaringen met BlueDolphin.

Robert Doornbos

Voormalig Formule 1-coureur Robert Doornbos spreekt met enthousiasme en op aanstekelijke en inspirerende wijze over de rol van technologie, personen en processen en het belang van samenwerking om een gemeenschappelijk doel te bereiken. Door middel van ervaringsverhalen maakt Robert de vertaalslag van topsport naar bedrijfsleven.

Jordy Dekker

Jordy is Chief Technology Officer bij ValueBlue en verantwoordelijk voor operations en innovatie, zowel voor BlueDolphin als voor consultancy-oplossingen. Met zijn inmiddels meer dan twintig jaar ervaring heeft Jordy als Lead Enterprise Architect aan verschillende grote architectuurprojecten gewerkt. In deze rol hielp hij zowel middelgrote als grote organisaties bij het bouwen en uitbreiden van hun architectuurcapaciteiten. De afgelopen acht jaar heeft Jordy meegebouwd aan de Architecture Practice bij ValueBlue, welke de basis vormt van al onze BlueDolphin oplossingen.

Peter Manders
CIO, Gemeente Ede

Peter Manders (58) is ruim 35 jaar werkzaam in de ICT. Hij heeft zich vanuit de techniek...

Lees verder

Jan Lasschuit
Programma Manager & Enterprise Architect, Alfa Accountants en Adviseurs

Jan Lasschuit, 53 jaar, ruim 20 jaar werkzaam bij Alfa Accountants en Adviseurs. Via diverse rollen is hij nu Programma...

Lees verder

Martijn Glorie
Informatie Manager, HVC

Martijn Glorie, 43 jaar, is meer dan 20 jaar werkzaam bij HVC. Tijdens zijn studie Werktuigbouwkunde liep hij...

Lees verder

Overige sprekers worden later bekendgemaakt.

Locatie

Beeld en Geluid in Hilversum is één van de autoriteiten die objectief het Nederlandse medialandschap in kaart brengt en actuele ontwikkelingen benadert vanuit media-historisch perspectief. Een inspirerende, creatieve, toegankelijke ontmoetingsplek en één van de grootste archieven ter wereld voor wat betreft diverse soorten media, zoals radio- en televisieprogramma’s, video(games), geschreven pers, politieke prenten, gifjes, websites en objecten.

De bijzondere architectuur van het gebouw, het archiefbeheer en het in kaart brengen van ontwikkelingen, maken dat we Beeld en Geluid hebben gekozen als locatie voor BlueDolphin Day 2020.

Bereikbaarheid en parkeren

Aanmelden

Wij beloven dat het een zeer boeiende en interessante middag wordt. Graag tot 23 maart in Hilversum!

Contact

Denk je graag mee over de inhoud, de onderwerpen en/of het programma? Of heb je andere vragen? Laat het ons weten!

Nadia Antheunis
Marketing Event Manager
+31 (6) 42 77 99 01
nadia.antheunis@valueblue.nl