Cloud Assessment

De Cloud kent steeds meer voordelen en toepassingen. Overweegt u naar de Cloud te migreren maar weet u niet waar u moet beginnen? ValueBlue stelt met een Cloud Assessment, bestaande uit onderstaande drie stappen, de ideale Cloud strategie voor u vast. We geven inzicht in de voordelen, kosten, beveiliging en integratie. Ons Cloud Assessment gaat uit van de uniciteit van uw organisatie waardoor u precies weet welke stappen u vervolgens zet richting de Microsoft Azure Cloud. Het Assessment bestaat eveneens uit een business case, een rapportage en een presentatie.

Afbeelding van cloud assesment

Cloud assessment stap 1


Een scan van uw IT-landschap
selecteert de meest geschikte ‘workloads’
voor Cloudmigratie.

Cloud Assessment stap twee


We bepalen samen met u
welke van deze workloads we gaan
uitwerken tot migratievoorstellen.

Cloud Assessment stap 3


Het adviesrapport bestaande
uit verschillende scenario’s: de basis
voor uw corporate cloud strategie.

Klanten die dankzij het Assessment optimaal gebruik maken van de Cloud:

Cloud Assessment

Wat kunt u van ons verwachten?

Het resultaat van de Azure ABC is een adviesrapport met de meest logische eerste stappen voor migratie naar Microsft Azure. Per workload werken we uit waarom deze is gekozen en waar rekening mee moet worden gehouden. De relaties en afhankelijkheden binnen uw IT landschap worden aansprekend gevisualiseerd, waardoor de impact van de migratie helder en overzichtelijk is. Daarnaast richten we Azure voor u in en migreren een workload zodat u er al direct ervaring mee kunt opdoen.

Van gedachten wisselen over de ideale Cloud strategie voor uw organisatie? We nemen graag contact met u op.

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Financiert Microsoft uw Cloud Assessment? – Kosten Cloud

Microsoft verwelkomt vele nieuwe klanten met een funding van €8000,- voor het ValueBlue Cloud assessment. Zo investeert u  zelf €4000,- in plaats an €12.000,- om het Assessment uit te laten voeren. Komt uw organisatie in aanmerking voor een funding? Dan vragen we u uw wens voor een funding te benoemen in het contactformulier.