E-book

Agile werken en de nieuwe rol van Enterprise Architectuur

Agile Architecture, wat is het en hoe helpt het je business?

In deze tijd van digitale transformatie moeten organisaties sneller en in kortere cycli kunnen veranderen. Zo kunnen ze het tempo van innoveren bijhouden en de nieuwste technologieën blijven gebruiken. Enterprise Architectuur plant traditioneel ver vooruit. In een snel veranderende digitale wereld lijkt dit niet meer mogelijk. Werken in kortere cycli, maar toch gestructureerd kunnen blijven transformeren en alles en iedereen laten bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen vraagt ​​om een ​​innovatieve oplossing. De behoefte om te evolueren onder architecten groeit.

Het antwoord? Agile Architecture. Gestructureerd innoveren, maar in korte cycli, om de veranderingen in de wereld bij te kunnen houden. De rol van een architect verandert. Hij of zij moet decentraal meer mensen binnen de organisatie betrekken om te innoveren. Er moet veel meer input worden verzameld om je huidige architectuur up-to-date te houden. In plaats van te opereren vanuit één centraal team, moet de hele organisatie verantwoordelijk worden voor innovatie en moet iedereen meedoen.

Dit e-book legt uit wat er moet veranderen, hoe het moet veranderen en wie. Het brengt je naar de wereld van Agile Architecture en vertelt je waarom dit nodig is, welke waarde het oplevert, hoe het je organisatie helpt en wie het beïnvloedt.

Download het Agile Architectuur e-book!

Meer weten over Agile Architectuur en de rol van de architect en iedereen binnen je organisatie? Download gratis het E-book.

Geïnteresseerd in andere onderwerpen?

Meer weten over bijvoorbeeld AVG, Applicatie Portfolio Management of onze Data Module? We hebben diverse whitepapers over verschillende onderwerpen. Genoeg te kiezen om te downloaden en te lezen.

Download whitepapers