EA Tools at a Glance

Datum
Fri 26 Nov, 2021
Tijd
08:30-11:30 CET
Taal
Engels

Krijg snel een overzicht en een indruk van de belangrijkste Enterprise Architecture tools op de markt.

Tijdens het evenement worden open vragen over EAM-toolondersteuning beantwoord, zoals:

  • Hoe kan de datakwaliteit duurzaam worden gegarandeerd met zo min mogelijk inspanning?
  • Welke mogelijkheden om de data delivery te automatiseren, bijv. van IT-servicemanagement of procesmanagement, zijn er?
  • Wat zijn de opties voor het automatiseren van data delivery?
  • Hoe kunnen applicatie rationalisatie, lifecycle management, licentiebeheer en kostentransparantie effectief en met weinig inspanning worden geïmplementeerd?
  • Hoe kan naleving worden gegarandeerd voor AVG en informatiebeveiliging, evenals voor OSS en cloud?
  • Hoe kunnen strategische IT-planning en digitale transformatie worden ondersteund?
  • Hoe kan een digitaal bedrijfsmodel met bijv. zakelijke capaciteiten, producten, klanten (groepen), bedrijfsprocessen, complexe organisatiestructuren (bijv. gedecentraliseerd / markten) effectief worden ondersteund?
  • Hoe kan een op capaciteiten gebaseerde planning worden geïmplementeerd?
  • Hoe kan transparantie over datakwaliteit, bedrijfs- en IT-gezondheid, conformiteit met normen en doellandschap worden gecreëerd?

Aanmelden

Wil je meer weten over het evenement?

Sprekers

Diederik Postma

Lead Solution Consultant, ValueBlue

Diederik is een ervaren Lead Solution Consultant met meer dan 15 jaar ervaring in meerdere sectoren, zoals het bankwezen, de overheid en de telecomsector. Bij ValueBlue helpt Diederik BlueDolphin klanten met hun (digitale) transformatietrajecten door hun strategische bedrijfsdoelen te vertalen naar Enterprise Architectuur; hen helpen een duidelijk beeld te krijgen van waar hun organisatie staat met transformatieprojecten en hoe deze projecten bijdragen aan de bedrijfsdoelen.

Tom de Ridder

CISO en Platform Architect, ValueBlue

Als één van de oprichters van ValueBlue en BlueDolphin Evangelist, is Tom verantwoordelijk voor het helpen van (potentiële) klanten en partners met het optimaal benutten van de mogelijkheden van BlueDolphin. Hij is als Platform Architect ook betrokken bij de ontwikkeling van BlueDolphin voor de Microsoft Azure infrastructuur waar BlueDolphin op draait. En als CISO voor ValueBlue – om ervoor te zorgen dat het platform volledig veilig is en altijd soepel functioneert.

Contact

Heb je vragen of suggesties? Laat het ons gerust weten!

Nadia Antheunis

Marketing Event Manager

+31 (6) 42 77 99 01