Excellence in Enterprise Architecture

Startdatum
Thu 09 Sep, 2021 09:00 CEST
Einddatum
Fri 10 Sep, 2021 16:00 CEST
Taal
Engels
Locatie
Online

Hoe faciliteert Enterprise Architectuur verandering binnen jouw organisatie?

Dit is een belangrijke vraag die alle architecten zichzelf zouden moeten stellen in hun werk als ze transformatieprocessen willen versnellen en toegevoegde waarde willen leveren. De rol van Enterprise Architectuur verandert in alle organisaties en daarmee ontstaat een kans voor Enterprise Architecten om hun waarde te bewijzen.

ValueBlue geeft een presentatie over Agile Business Transformation: Governing agile change with ‘just enough’ architecture. Deze presentatie vindt plaats op donderdag 9 september om 09:50 uur.

Aanmelden

Dit evenement heeft inmiddels plaatsgevonden. Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te worden gehouden over toekomstige evenementen.

Sprekers

Jordy Dekker

CTO, ValueBlue

Als oprichter van BlueDolphin en CTO van ValueBlue is Jordy verantwoordelijk voor onze voortdurende innovatie. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in Enterprise Architectuur en is een echte visionair. Voordat hij CTO werd, was Jordy Director Enterprise Architecture bij ValueBlue en Chief Enterprise Architecture Officer bij twee financiële instellingen.

Contact

Heb je vragen of suggesties? Laat het ons gerust weten!

Nadia Antheunis

Marketing Event Manager

+31 (6) 42 77 99 01