Event in samenwerking met Tectrade: Clouddiensten integreren én regie houden over uw data!

Tectrade organiseert regelmatig kleinschalige interactieve sessies onder de noemer ‘Tectrade Business Club’ om waardevolle datamanagementkennis te delen.

De eerstvolgende sessie van de Tectrade Business Club wordt samen met ValueBlue georganiseerd. Het thema van deze bijeenkomst is ‘Clouddiensten integreren én regie houden over uw data!’. We zullen ingaan op de mogelijkheden voor organisaties om op een gecontroleerde manier gebruik te maken van on-premise én clouddiensten. Daarnaast besteden we aandacht aan het in lijn brengen van uw enterprise architectuur en uw businessprocessen.

Naast Tectrade’s CIO Derk-Jan Boon en Senior Solution Architect Udo Brok zal Wilko Visser, Directeur van ValueBlue, uitleg geven over het belang van werken onder architectuur bij het realiseren van een cloudstrategie. Het verkrijgen van inzicht in infrastructuur, applicaties, processen, organisatie en onderlinge samenhang is onmisbaar. Aan de hand van een voorbeeldcase zal duidelijk worden hoe dit inzicht met Blue Dolphin verkregen en daarna geborgd wordt, om dit vanuit een betere en onderbouwde cloudstrategie te realiseren die door de gehele organisatie gedragen wordt.

Deelnemers aan deze dag kunnen zich tegen een gereduceerd tarief aanmelden voor een Proof of Value.

Datum

sep 19 2019

Location

Tectrade
Kleine Buitenom 8, Culemborg