Financiële instellingen en BlueDolphin

De processen van financiële instellingen zijn zeer afhankelijk van IT en data. De groeiende digitalisering maakt deze afhankelijkheid met de dag groter. Ook heb je te maken met diverse afdelingen, vaak verspreid over grote gebieden. Inzicht in je bedrijfsprocessen, IT en Data in een centrale repository verbetert je time-to-market waardoor doelen sneller, effectiever en voordeliger bereikt worden.

Het samenwerkingsplatform BlueDolphin geeft je één centraal overzicht van je Enterprise Architectuur, je bedrijfsprocessen en datahuishouding, gekoppeld aan je bestaande bronnen van informatie binnen de organisatie. Hierdoor neem je de juiste beslissingen, pak je potentiële risico’s makkelijker aan en ben je in staat je strategieën sneller en efficiënter uit te voeren.

Download brochure

Application Portfolio Management

Een overzicht van alle applicaties die je (nodig) hebt. Bespaar veel geld door honderden onnodige applicaties de deur uit te doen.

Business Process Management

Hoe zijn je processen met elkaar verbonden en door welke andere processen worden ze beïnvloed?

GDPR

Waar komt je gevoelige data vandaan en waar gaat het naar toe? Weet precies waar deze data is en hoe je erbij kunt.

(AGILE) Enterprise Architecture

Creëer inzicht in je bedrijfs- en IT-componenten en hoe deze met elkaar zijn verbonden. Transformeer digitaal met de (agile) Enterprise Architecture-oplossing van BlueDolphin.

Voor 2021 moeten financiële instellingen maar liefst 374 nieuwe wetten en regels in gaan voeren om compliant te blijven, aldus JWG, specialist op het gebied van financiële regelgeving. Dit moet gestructureerd gebeuren en tegelijkertijd wil je de mogelijkheid hebben om snel en continu te blijven veranderen. Dat is de enige manier om de concurrentie voor te blijven. Het samenwerkingsplatform BlueDolphin is dé tool om dit voor elkaar te krijgen!

Luke en Mart beantwoorden je vragen over BlueDolphin graag.

Schedule meeting

References

We zijn er trots op dat we ruime ervaring hebben in de financiële markt. Bekijk hier de cliënten die je voor gingen. Waarom hebben zij BlueDolphin nodig? Hoe hebben we ze geholpen en wat heeft het hen opgeleverd?