Gratis Guided Tour

Ontdek BlueDolphin in 20 minuten!

Is het moeilijk om je current state accuraat te houden? Heeft jouw management problemen met het begrijpen van je architectuurplaten? Benieuwd hoe je Enterprise Architectuur, Business Process Management & Datamodellering kunt integreren in één centrale repository? Ontdek hoe BlueDolphin met dit onderwerp omgaat in onze gratis rondleiding van 20 minuten.

Wat zit er in de tour van 20 minuten?

Kies je eigen tijdslot voor een persoonlijke tour voor een rondleiding van 20 minuten door BlueDolphin. Krijg een eerste indruk van de look en feel en hoe BlueDolphin zich onderscheidt van andere platformen.

 • Visueel
  Kijk hoe dezelfde informatie kan worden weergegeven op manieren die niet alleen je architecten, maar iedereen in de hele organisatie zal begrijpen.

 • Samenwerken
  Bekijk hoe jouw hele organisatie kan helpen om je huidige status up-to-date te houden.

 • Bronkoppelingen
  Ontdek welke bestaande gegevens je kunt gebruiken om je repository te vullen.

 • Verschillende talen
  Ervaar hoe jouw technologie, data, applicaties en processen allemaal kunnen worden gekoppeld aan je bedrijfsdoelen en missie.

Wat vinden onze klanten van BlueDolphin?

De ANWB maakt sinds 2018 gebruik van BlueDolphin om hun proces- en IT-landschappen inzichtelijk te krijgen. Weten hoe ze dit doen? In deze infographic vertelt Edwin, Senior Applicatie Specialist bij de ANWB, over zijn reis bij de ANWB en hoe ze de toekomst gaan inrichten.

Bekijk infographic