Gratis Guided Tour

Ontdek BlueDolphin in 20 minuten!

Is het moeilijk om je current state accuraat te houden? Heeft jouw management problemen met het begrijpen van je architectuurplaten? Benieuwd hoe je Enterprise Architectuur, Business Process Management & Datamodellering kunt integreren in één centrale repository? Ontdek hoe BlueDolphin met dit onderwerp omgaat in onze gratis rondleiding van 20 minuten.

Wat zit er in de tour van 20 minuten?

Kies je eigen tijdslot voor een persoonlijke tour of schrijf je in voor ons webinar voor een rondleiding van 20 minuten door BlueDolphin. Krijg een eerste indruk van de look en feel en hoe BlueDolphin zich onderscheidt van andere platformen.

 • Visueel
  Kijk hoe dezelfde informatie kan worden weergegeven op manieren die niet alleen je architecten, maar iedereen in de hele organisatie zal begrijpen.

 • Samenwerken
  Bekijk hoe jouw hele organisatie kan helpen om je huidige status up-to-date te houden.

 • Bronkoppelingen
  Ontdek welke bestaande gegevens je kunt gebruiken om je repository te vullen.

 • Verschillende talen
  Ervaar hoe jouw technologie, data, applicaties en processen allemaal kunnen worden gekoppeld aan je bedrijfsdoelen en missie.

Doe mee aan het webinar!

Op 24 augustus presenteren we een webinar om je een gratis rondleiding te geven. Klik op de button om je aan te melden voor het live-webinar.

Spreker: Mart Hoogvliet
Datum: Maandag 24 augustus 2020
Tijd: 16:00-16:20 CET
Taal: Engels

Aanmelden voor het webinar