ISO Certificering met BlueDolphin

Het op orde hebben van je informatiebeveiliging is nogal veelomvattend: de beveiliging van je eigen data en de data van je klanten, fysieke beveiliging, het gebruik van laptops, privacy, de screening van medewerkers, het samenwerken met subcontractors en partners; kortom, de hele organisatie moet worden doorgelicht. Een enorm intensief traject waar grip op dit proces essentieel is.

Een stappenplan? Wel zo handig! 

Onze SaaS oplossing BlueDolphin is ISO 27001 gecertificeerd, waardoor wij voldoen aan de eisen van informatiebeveiliging. Maar tijdens het proces van de certificering kwamen we er achter dat het totaal ontbrak aan samenhang en visualisatie van de te nemen stappen. Gelukkig doet BlueDolphin nu precies dat wat hier ontbrak. We hebben het hele proces van ISO 27001 Certificering in BlueDolphin gevisualiseerd en het zodanig ingericht dat alles, elke stap en alle benodigde informatie, in één oogopslag overzichtelijk is.

Inzicht in je informatiebeveiliging

Dat is natuurlijk mooi voor ons, maar ook voor jou, want omdat we toch al aan het inrichten waren, hebben we het direct vertaald naar een standaard aanpak. Hierdoor kan het heel eenvoudig bij iedereen die van BlueDolphin gebruik maakt geïmplementeerd worden. Naast Business Process Management, Enterprise Architecture en Data modeling kun je nu dus ook je ISO Certificering rond krijgen of de verlenging ervan versnellen. Het resultaat? Een aanzienlijke tijds- en kostenbesparing en volledige controle over de kwaliteit van je ISO certificering.

Geïnteresseerd in BlueDolphin?

brochure-icon

Brochure

Bekijk onze BlueDolphin Brochure met alle relevante informatie over het samenwerkingsplatform. Zijn er vragen of opmerkingen, neem vooral contact met ons op!

demo-icon

Demo

Benieuwd naar wat BlueDolphin kan betekenen voor jouw organisatie? Met plezier komen we vrijblijvend langs voor een demo om het waarom, hoe en wat van BlueDolphin met je te delen.

meeting-icon

Referentiebezoek

Benieuwd naar wat onze klanten zeggen over BlueDolphin? Vraag een referentiebezoek aan bij één van onze klanten om de werking van BlueDolphin in de praktijk te zien.