Missie & visie

Missie

ValueBlue geeft u grip op de ICT dienstverlening. Door inzicht in de samenhang en door vereenvoudiging van het ICT landschap. Met dit inzicht en deze grip kunt u vooruit kijken en de bedrijfsvoering met innovatieve oplossingen ondersteunen. Zodat u de bedrijfsvoering optimaal kunt ondersteunen en ruimte creëert voor de ontwikkeling van nieuwe innovatieve mogelijkheden.

Visie

ICT landschappen zijn in de afgelopen jaren veel te complex en ondoorzichtig geworden. Terwijl de organisaties juist steeds afhankelijker zijn geworden van de functionaliteit en doelmatigheid van hun applicatielandschap en de informatievoorziening die hierdoor wordt gefaciliteerd.

ValueBlue gelooft dat de besturing van ICT in de komende tijd sterk moet verbeteren. Er is inzicht nodig in de opbouw en samenhang binnen het ICT landschap, in informatiestromen en met welke functies applicaties de bedrijfsvoering ondersteunen. Met dit inzicht kan het ICT landschap worden vereenvoudigd, waardoor de bestuurbaarheid verbetert.

ICT moet de ontwikkelingen in de bedrijfsvoering maximaal ondersteunen en door innovatieve oplossingen nieuwe mogelijkheden bieden. Het ICT beheer moet in hoge mate worden geautomatiseerd waardoor de betrouwbaarheid van de ICT dienstverlening verbetert, nieuwe ontwikkelingen snel en flexibel kunnen worden geïncorporeerd terwijl de kosten kunnen dalen.