Zondag (14 augustus) is de nieuwe release van BlueDolphin uitgebracht. In deze release van BlueDolphin zijn een aantal belangrijke verbeteringen doorgevoerd. Allereerst is het design vernieuwd, waardoor de leesbaarheid en het uiterlijk van BlueDolphin verbeterd zijn. Naast het uiterlijk is ook de achterkant van BlueDolphin uitgebreid verbeterd waardoor het programma sneller en stabieler is.

Aan de werksets is een ‘undo’ functie toegevoegd, waarmee ongewenste aanpassingen snel hersteld kunnen worden. Daarnaast is het zelflerend kennissysteem slimmer gemaakt. Hierdoor kan het systeem na het inlezen van bronnen zelf suggesties doen voor de naamgeving van objecttypen, zodat bronverwerking zowel eenvoudiger als sneller gaat. Tot slot vindt een uitbreiding plaats op het gebied van communicatie en support. Vanaf deze release is het mogelijk om met ons team te chatten via de nieuwe chatfunctie in BlueDolphin.

Bibliotheek suggesties

Na deze release geeft BlueDolphin suggesties voor de naamgeving van objecten uit bronnen. De suggesties bestaan uit naamvoorstellen, met bijbehorende betrouwbaarheidscores. Aan de hand van de in sterren weergegeven betrouwbaarheidsscores kunt u in een hoog tempo de nieuw ingelezen objecten verwerken.

BlueDolphin Bronverwerking Suggesties

 

 

ctrl z small

CTRL + Z
Met de ‘undo’ functie in de werksets is het mogelijk om handelingen ongedaan te maken. Dit scheelt veel geklik. U kunt uw vorige handeling ongedaan maken door op de CTRL knop te klikken en, met de CTRL knop ingedrukt, op Z te drukken.

 

 

Chat functie
De communicatie en supportfuncties in BlueDolphin worden uitgebreid. U kunt nu binnen kantooruren met ons chatten. Op deze manier kunt u al uw vragen direct aan ons stellen. Het chatvenster opent door te klikken op ‘contact’, of op de chat-button rechtsonder in beeld.

BlueDolphin chatfunctie

 

 

Verbeterde snelheid in werksets
Naast de uitgebreidde functionaliteit is in de afgelopen sprint ook veel werk verricht aan de achterkant van BlueDolphin. Dit heeft er voor gezorgd dat de tool een stuk sneller en stabieler draait en ook de komende releases snel genoeg is om de nieuwe functionaliteiten te laten draaien.

Voor meer informatie omtrent BlueDolphin kunt u terecht op de Zendesk of schrijft u zich in op de nieuwsbrief. Op de roadmap zijn de ontwikkelingen van BlueDolphin op de lange termijn te vinden.