Cloud Assessment

U wilt gebruiken gaan maken van de cloud, maar u vraagt zich af waar en hoe te beginnen? Denkt u bijvoorbeeld na over de (kosten) voordelen die de cloud u kan bieden, maar zit u met vragen rondom beveiliging en integratie? De Cloud Assessment van ValueBlue geeft u de antwoorden, specifiek voor uw organisatie. Wij brengen in kaart hoe u het beste de eerste stappen naar de Microsoft Azure cloudkunt zetten én welke concrete voordelen dat u gaat opleveren. Complete met business case, rapportage en presentatie.

Afbeelding van cloud assesment


Cloud assessment stap 1


Door middel van een
geautomatiseerde scan
van uw IT-landschap
selecteren we de meest
geschikte ‘workloads’
voor migratie naar
Microsoft Azure

Cloud Assessment stap twee


Vervolgens bepalen
we samen met u welke
workloads we gaan
uitwerken tot
migratievoorstellen

Cloud Assessment stap 3


Dit levert uiteindelijk een
adviesrapport op met
verschillende Azure
scenario’s. Zodat u
daarna een gefundeerde
‘corporate cloud strategie
kunt ontwikkelen.


Verschillende klanten gingen u voor

Wat kunt u van ons verwachten?

Het resultaat van de Azure ABC is een adviesrapport met de meest logische eerste stappen voor migratie naar Microsft Azure. Per workload werken we uit waarom deze is gekozen en waar rekening mee moet worden gehouden. De relaties en afhankelijkheden binnen uw IT landschap worden aansprekend gevisualiseerd, waardoor de impact van de migratie helder en overzichtelijk is. Daarnaast richten we Azure voor u in en migreren een workload zodat u er al direct ervaring mee kunt opdoen.

Voorbeeldrapport Cloud Assessment

Nu met een fantastische aanbieding van Microsoft!

Microsoft investeert voor geselecteerde klanten nu €8000,- in het cloud assessment. Dit betekent dat u de 12-daagse cloud assessment nu voor €4000,- in plaats an €12.000,- kunt laten uitvoeren. Weten of u in aanmerking komt voor de cloud assessment met korting?

Neem contact op