Succesverhalen

referentie gemeente Haarlemmermeer

BlueDolphin bij de gemeente Haarlemmermeer

De gemeente Haarlemmermeer wil de dienstverlening aan burgers 24/7, sneller, beter en digitaler. Met BlueDolphin heeft Haarlemmermeer grip gekregen op haar IT en Business processen.

In BlueDolphin is het eigenaarschap van applicaties geborgd. Informatie over licenties, kosten, contracten en installaties worden nu gestructureerd vastgelegd. Met deze informatie is Haarlemmermeer nu in staat om stuurinformatie te genereren en regie te voeren over het IT landschap.

Lees verder…

BlueDolphin bij Pro Persona

In 2016 zijn vanuit de overheid hogere eisen gesteld op het gebied van informatieveiligheid vanuit de wet bescherming van persoonsgegevens. Voor Pro Persona was  het noodzakelijk om een beter inzicht te verkrijgen in het IT landschap van de organisatie om aan de nieuwe eisen te voldoen.

Om aan de hogere eisen en strategische keuzes te kunnen voldoen gebruikt Pro Persona BlueDolphin voor het vastleggen en visualiseren van het IT landschap. Hierbij wordt inzicht verkregen in relaties en afhankelijkheden tussenapplicaties, gegevens, databases en de onderliggende infrastructuur en hoe hiermee de bedrijfsvoering wordt ondersteund.

Lees verder…

Wij zijn trots dat we mogen werken voor de volgende bedrijven en organisaties:

Unit4
Logo Marente
Logo Karmac
Azure Assessment Rochdale
Azure Assessment
provincie-groningen
LTO
eigen-haard
Staedion
Scheuten
Eurol
Huuskes
Altrecht-klant-value-blue
Aveleijn
Logo-Rivas-Zorggroep
Anthos
Atos logo mini