Ons Verhaal

ValueBlue geeft grip op de IT dienstverlening om bedrijfsvoering te verbeteren. In een open cultuur werken we als team samen aan één doel: zorgen dat onze klanten inzicht krijgen in de samenhang en de vereenvoudiging van het IT landschap.

Waarom? Omdat IT landschappen vaak complex en ondoorzichtig zijn, terwijl organisaties juist afhankelijk zijn van de functionaliteit en doelmatigheid van het applicatielandschap en de informatievoorziening die hierdoor wordt gefaciliteerd. Wij vinden dat dat beter kan; wij willen de besturing van IT verbeteren. ValueBlue zorgt voor inzicht en innovatieve oplossingen waardoor het vertrouwen in en business en IT groeit.

Eigenlijk is het simpel: we willen organisaties inzicht geven, vooruit laten kijken en een grote bijdrage leveren aan optimale bedrijfsvoering. Daarom werken we samen. Met succes.

3 redenen om zaken met ons te doen

Fun

Werken binnen en met ValueBlue… Dat maakt enthousiast! We zijn van betekenis voor de ander, scheppen kansen en nemen onze verantwoordelijkheid omdat we het met plezier doen. Ons zakelijke temperament is onlosmakelijk verbonden met het externe enthousiasme van onze klanten.

Innovatief

Complexiteit oplossen met toegankelijke producten en diensten, die samenwerking en begrip bevorderen tussen disciplines: binnen klantorganisaties, partners en binnen ValueBlue. Wij willen het simpel houden en investeren daarom een groot deel van onze omzet in de ontwikkeling van producten en diensten die dit mogelijk maken.

Leuk om zaken mee te doen

Ervaren wat de kracht van samenwerken is en verantwoordelijkheid nemen voor resultaten die er toe doen. Effectief oplossen van schijnbare problematiek, daar krijgen wij energie van.

In 2011 blaast Wilko Visser leven in onze organisatie, ValueBlue. Zijn ambitie? Organisaties ondersteunen om inzicht te krijgen in IT en bedrijfsvoering om succes te waarborgen en vergroten. Zo ontstaat het idee om een softwaresysteem te ontwikkelen. De eerste versie van BlueDolphin wordt in 2014 op de markt gebracht. Sinds die tijd wordt haar functionaliteit doorlopend intensief uitgebreid volgens een roadmap die wordt afgestemd met klanten.

Begin 2017 wordt in BlueDolphin een module uitgebracht voor ‘Business Process Management’ (BPM). Mede dankzij partners als Conclusion, IT Value, Macaw, Snow, Comparex en Microsoft groeit het aantal klanten. Daarbij zijn we vooral trots op het groeiende enthousiasme bij klanten dat, naarmate het gebruik van BlueDolphin vordert, toeneemt.

Inmiddels overbruggen we de grens richting Duitsland en merken we dat ook andere Europese en Noord-Amerikaanse organisaties nieuwsgierig worden naar ons verhaal.

De toekomst? Onze energie, kennis en de mate waarin we op onszelf vertrouwen zal ervoor zorgen dat ValueBlue het toonaangevende merk wordt voor grootbedrijven die op zoek zijn naar de uitkomst om bedrijfsvoering te optimaliseren met behulp van inzicht in IT.