Hoe word je een Digital Enterprise?

Ontbijtsessie

Op donderdag 7 november organiseren ValueBlue en Weolcan een ontbijtsessie omtrent de (soms hobbelige) weg naar het worden van een Digital Enterprise.

Na het ontbijt (07:30 – 08:30 uur) zal het veelzijdige programma bestaan uit verschillende inhoudelijke presentaties, use-cases en een interactieve paneldiscussie, met:

07:30 – 08:30 uur Inloop en ontbijt

08:30 – 08:55 uur De weg naar een Digital Enterprise (door Koen van Schijndel, Weolcan)

Koen gaat in op de reis naar de ‘digitale wereld’: een wereld waar de energietransitie net een stukje sneller gaat; de arts meer tijd kan besteden aan het bed in plaats van aan administratie en de boer meer tijd kan doorbrengen met zijn koeien. Maar hoe kom je daar? En welke valkuilen kom je onderweg tegen? En hoe draagt een goede cloud-strategie hier aan bij? 

08:55 – 09:20 uur Stedin: de data-gedreven netbeheerder (door Milo Broekmans)

Milo vertelt over de reis waar Stedin in 2018 aan is begonnen, waarin zij door middel van een integraal overzicht aan de slag zijn gegaan met hun migratie naar cloud. Hij zal vooral in gaan op hoe zij BlueDolphin nu inzetten en hoe de tool bijdraagt aan het in kaart brengen en verbeteren van processen.

09:20 – 09:30 uur Koffiepauze

09:30 – 09:55 uur Grip op IT om je bedrijfsvoering te verbeteren (door Jasper van Enk, ValueBlue)

Jasper laat zien hoe de brug tussen de business en IT gelegd kan worden door middel van een integraal overzicht, waarbij tot op procesniveau kan worden ingezoomd. Zodra een organisatie deze inzichten gebruikt om zijn processen te optimaliseren en automatiseren, en zo de innovatie te versnellen, zal ook de reis naar het worden van een ‘Digital Enterprise’ in een stroomversnelling raken. 

09:55 – 10:45 uur Interactieve paneldiscussie

Na de verschillende presentaties is er tijdens de paneldiscussie volop mogelijkheid tot stellen van vragen, waar Koen, Jasper en Milo zullen klaarzitten om deze te beantwoorden en over verschillende stellingen te discussiëren.

10:45 – 11:15 uur Uitloop en afsluiting

Locatie

Basecamp – ValueBlue HQ – Nijverheidsweg 16A, 3534 AM Utrecht

Meld je aan!