Partners van ValueBlue

Microsoft mini color logo

Microsoft

Microsoft

ValueBlue is Gold Partner op de gebieden cloud platform en data center. ValueBlue heeft de Microsoft Azure Assessment ontwikkeld, waarmee in korte tijd kan worden bepaald voor welke systemen en applicaties het zinvol en lucratief is om over te stappen naar Microsoft Azure. Daarnaast vereenvoudigt ValueBlue beheer met Microsoft System Center & Orchestrator.

Caase.com

Caase.com

Caase.com is een innovatieve organisatie die klanten helpt met het doorlopen van de stappen naar de cloud. Caase.com is een van de preferred partners voor het uitvoeren van opvolging op Azure trajecten bij ValueBlue.
Comparex Software, consulting, services

Comparex

Comparex

Comparex levert software licenties en diensten aan organisaties. De focus van Comparex groeit steeds meer richting de toepassing van cloud-gerelateerde diensten. Comparex maakt gebruik van BlueDolphin, de Azure Assessment en diensten van ValueBlue om in korte tijd te kunnen bepalen waar de cloud toegevoegde waarde kan leveren voor klanten.

Comsoft

Comsoft

Comsoft is een licensing partner van ValueBlue. Gezamelijk voeren we Azure Assessments uit en bekijken de bijbehorende licentiestructuren.

Rapid Circle

Rapid Circle

Rapid Circle ontwikkelt apps op de cloud. De innovatieve applicties van Rapid Circle bieden oplossingen die wij meenemen in onze Azure Assessments.

SNOW software

SNOW software

SNOW software heeft innovatieve tooling voor Software Asset Management. De informatie gescand met SNOW wordt in BlueDolphin ingelezen om de omgeving te verrijken en de informatie bruikbaarder te maken. Op deze manier profiteert de klant maximaal van zowel SNOW tooling als BlueDolphin.

IT Value

IT Value

KING

KING

ValueBlue werkt nauw samen met KING. De KING software catalogus kan geautomatiseerd ingelezen worden in BlueDolphin, om zo in een keer een overzicht te genereren van de aanwezige software.

Copaco

Copaco

Copaco gebruikt BlueDolphin bij een groot deel van haar kleinere klanten om de mogelijkheden en kosten bij migratie naar Microsoft Azure in kaart te brengen

ITON

ITON

Atos

Atos

Cegeka

Cegeka

Baas & Baas

Baas & Baas

Sparked

Sparked

Wortell

Wortell

Met Wortell is ValueBlue een nauwe samenwerking aangegaan op het gebied van Azure Assessments. Tijdens deze nauwe samenwerking is ValueBlue verantwoordelijk voor het maken van een roadmap naar de cloud en de architectuur vraagstukken die hierbij komen kijken.  Wortell kijkt naar de technische kant van de workloads en doen de implementaties. Zo wordt er maximaal gebruikt gemaakt van elkaars expertise.

Conclusion

Conclusion

Conclusion is een outsourcing partij die bij een groot deel van haar klanten BlueDolphin in wil zetten. Op deze manier kunnen zij de communicatie over IT met hun klanten naar een hoger plan trekken.

Ceasar Groep

Ceasar Groep

Caesar is een Nederlandse IT-dienstverlener. In samenwerking met Caesar laat ValueBlue klanten kennis maken met de cloud middels een Azure Assessment.

Amsio

Amsio

Amsio is een partij die zich bezig houdt met IT beheer, cloud en managed services. Om de IT omgeving van klanten inzichtelijk te maken gebruiken ze BlueDolphin. Communicatie wordt op deze manier naar een hoger plan getild.

Barracuda

Barracuda

Barracuda is gespecisialiseerd in security op de cloud. Samen met Barracuda versterkt ValueBlue zijn Azure propsitie op het gebied van veiligheid en security.

Macaw

Macaw

Macaw is een snel groeiende organisatie werkzaam in IT en services. Op het gebied van cloud, werken ValueBlue en Macaw op dit moment al samen.