Referenties

kantoor ValueBlue

We zijn trots een bijdrage te leveren aan het succes van bedrijfsvoering en IT bij gemeenten, banken, overheidsinstanties, scholengemeenschappen, verzekeraars, zorginstellingen bouwcoöperaties, energieleveranciers en meer. Wij helpen om deze organisaties te verbeteren en andersom, helpen onze klanten ons om onze software en service continu te verbeteren.

In BlueDolphin vond de Hogeschool de enige oplossing die samenwerking stimuleert en automatisch up-to-date blijft. Zo worden budgetten goed besteed en kent ieder project een optimale voorbereiding en uitvoering.

Het is decennia terug dat er in Nederland een compleet nieuw ziekenhuis werd gesticht. Het Prinses Máxima Centrum gaat de uitdaging aan. We zijn trots om met BlueDolphin bij te dragen aan het bestaan én de verwezenlijking van de optimale overgang van de behandelingsonderdelen kinderoncologie van de acht UMC’s naar het nieuwe Centrum.

Gemeente Haarlemmermeer maakte de overstap naar BlueDolphin, kreeg inzicht en bleek met ruim honderd applicaties minder toe te kunnen. Ook profiteert de gemeente van de kennis die andere gemeenten aan BlueDolphin toevoegen.

EnergieFlex heeft dankzij BlueDolphin inzicht in de inrichting van de applicaties en hoe deze de bedrijfsprocessen ondersteunen. De energieleverancier is wendbaar en werkt effectief samen. Daarnaast maakt BlueDolphin inzichtelijk op welke manier EnergieFlex voldoet aan de regels die de Autoriteit Consument en Markt stelt voor iedere energieleverancier.

Pro Persona heeft inzicht in het IT landschap. BlueDolphin levert een aanzienlijke bijdrage om aan de eisen te voldoen op het gebied van informatieveiligheid. Het legt het IT landschap vast en maakt het visueel. Relaties en afhankelijkheden tussen applicaties, databases en de onderliggende infrastructuur worden inzichtelijk en BlueDolphin laat zien hoe hiermee de bedrijfsvoering wordt ondersteund.

Het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis heeft met BlueDolphin de uitkomst voor handen om snel te acteren en de beschikbaarheid van IT te optimaliseren. Dankzij BlueDolphin beschikken medewerkers over correcte informatie om toekomstige onderbrekingen te voorspellen. Zo waarborgt het CWZ de kwaliteit van specialistische zorg.

“Dankzij BlueDolphin staat werken onder architectuur op de agenda. Voorheen kreeg ik ‘plaatjes’. Nu heb ik een organisatiebreed samenwerkingsplatform.”

Eric Arts, Enterprise Architect – Eno Zorgverzekeraar

“Door het gebruik van BlueDolphin hebben we nu goed zicht op de afloop van contracten en een heel overzichtelijke vervangings-kalender.”

Erik Verhage, Clustermanager info – Gemeente Haarlemmermeer

“We hebben de investering in BlueDolphin binnen een maand terugverdiend omdat we inconsistenties in bedrijfsvoering ontdekten en besparingspotentieel hebben benut.”

Jaap Bakker, Directeur EnergieFlex

Zoiets, maar dan op basis van jouw organisatiewens?
Laat het ons weten.