Referenties

kantoor ValueBlue

Onze klanten maken ons sterk

We zijn trots een bijdrage te leveren aan het succes van bedrijfsvoering en IT bij gemeenten, banken, overheidsinstanties, scholengemeenschappen, verzekeraars, zorginstellingen bouwcoöperaties, energieleveranciers en meer. Wij helpen om deze organisaties te verbeteren en andersom, helpen onze klanten ons om BlueDolphin en onze service continu te verbeteren.

Zorgverzekeraar Eno maakt gebruik van BlueDolphin om Architectuur in te richten, bedrijfsprocessen te beheren, het applicatielandschap in kaart te brengen en het verwerkingsregister voor de AVG te waarborgen. Met BlueDolphin heeft Eno het overzicht voor handen dat direct bijdraagt aan continue kwaliteit naar verzekerden en AVG-compliancy.

Binnen een internationaal georiënteerd onderzoeksinstituut als de Erasmus Universiteit is sprake van een bijzonder groot scala aan verwerkingen. Dankzij BlueDolphin weet de universiteit welke gegevens zich waar bevinden, volgt het datastromen en weet het informatie begrijpelijk te visualiseren. Zo wordt afdelingsoverstijgend gewerkt en maakt de EUR op data- in plaats van op aanname gebaseerde keuzes.

Om meer grip te krijgen op het groeiende IT-landschap bracht het Rijksmuseum alle applicaties, processen en systemen nauwgezet in kaart.“Meer dan voorheen kent het museum nu de context en processen waarbinnen specifieke applicaties worden ingezet. Het inzicht is, zeker binnen een grote, complexe organisatie als de onze, enorm waardevol”, aldus IT-Manager Rob Hendriks.

In BlueDolphin vond de Hogeschool de enige oplossing die samenwerking stimuleert en automatisch up-to-date blijft. Zo worden budgetten goed besteed en kent ieder project een optimale voorbereiding en uitvoering.

Het is decennia terug dat er in Nederland een compleet nieuw ziekenhuis werd gesticht. Het Prinses Máxima Centrum ging de uitdaging aan. We zijn trots om met BlueDolphin bij te dragen aan optimale overgang van de acht UMC’s en het bestaan van het nieuwe centrum voor kinderoncologie.

Gemeente Haarlemmermeer maakte de overstap naar BlueDolphin, kreeg inzicht en bleek met ruim honderd applicaties minder toe te kunnen. Ook profiteert de gemeente van de kennis die andere gemeenten aan BlueDolphin toevoegen. Onze journalist stond vier stakeholders te woord.

EnergieFlex heeft dankzij BlueDolphin inzicht in de inrichting van de applicaties en hoe deze de bedrijfsprocessen ondersteunen. De energieleverancier is wendbaar en werkt effectief samen. Daarnaast maakt BlueDolphin inzichtelijk op welke manier EnergieFlex voldoet aan de regels die de Autoriteit Consument en Markt stelt voor iedere energieleverancier.

Pro Persona heeft inzicht in het IT landschap. BlueDolphin levert een aanzienlijke bijdrage om aan de eisen te voldoen op het gebied van informatieveiligheid. Het samenwerkingsplatform legt het IT landschap vast en maakt het visueel. Relaties en afhankelijkheden tussen applicaties, databases en de onderliggende infrastructuur worden inzichtelijk en BlueDolphin laat zien hoe hiermee de bedrijfsvoering wordt ondersteund.

Het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis heeft met BlueDolphin de uitkomst voor handen om snel te acteren en de beschikbaarheid van IT te optimaliseren. Dankzij BlueDolphin beschikken medewerkers over correcte informatie om toekomstige onderbrekingen te voorspellen. Zo waarborgt het CWZ de kwaliteit van specialistische zorg.

"Dankzij BlueDolphin staat werken onder architectuur op de agenda. Voorheen kreeg ik 'plaatjes'. Nu heb ik een organisatiebreed samenwerkingsplatform."

Eric Arts, Enterprise Architect - Eno Zorgverzekeraar

“Door het gebruik van BlueDolphin hebben we nu goed zicht op de afloop van contracten en een heel overzichtelijke vervangings-kalender.”

Erik Verhage, Clustermanager info - Gemeente Haarlemmermeer

“We hebben de investering in BlueDolphin binnen een maand terugverdiend omdat we inconsistenties in bedrijfsvoering ontdekten en besparingspotentieel hebben benut.”

Jaap Bakker, Directeur EnergieFlex

Contact