Blog

De release van nieuwe BlueDolphin features, trends en ontwikkelingen in de digitale business transformatie… In totaliteit bevat deze pagina blogs over onderwerpen die er toe doen in onze tak van sport. De input is veelal afkomstig van ons eigen team, waarbij gewaarwordingen uit de praktijk op papier zijn gezet.

Filter op onderwerp

Filter op industrie

Lees meer

Business transformatie: The Agile Evolution
22 mrt 2021, 15:02

Agile Business Transformatie betekent investeren in bedrijfsinnovatie, waardoor je snel en wendbaar, gericht in kunt spelen op elke verandering, zonder dat daarbij de stabiliteit of schaalgrootte van je bedrijf worden opgeofferd.

Lees meer

De 3 sleutels tot een succesvolle en snelle digitale transformatie middels APM
8 mrt 2021, 11:50

Digitaal ondernemen is allang niet meer een avontuurlijk spel van een paar nerds uit Silicon Valley. Als je nu niet meedoet, val je buiten de boot. Wat gaat jouw organisatie doen?

Lees meer

Een nieuw jaar, een nieuw Magic Quadrant voor BlueDolphin
23 dec 2020, 08:25

ValueBlue is verheugd te kunnen melden dat ons marktleidende platform voor strategische samenwerking, BlueDolphin, opnieuw is opgenomen in Gartner’s Magic Quadrant voor Enterprise Architectuur tools.

Lees meer

Iedereen zijn aandeel
1 dec 2020, 11:49

Vanaf november dit jaar is iedereen bij ValueBlue niet alleen werknemer, maar ook mede-eigenaar van de organisatie. Wilko Visser, CEO van ValueBlue, legt uit.

Lees meer

Top 3 voordelen van datamanagement
26 okt 2020, 14:45

Gegevens. We hebben er nu veel van. Overal. De meeste bedrijven realiseren zich niet hoe cruciaal hun data is. Gegevensbeheer is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw gegevens altijd van topkwaliteit zijn.

Lees meer

Verandering operationaliseren met een snelheid die we nog nooit eerder hebben gezien
15 okt 2020, 08:37

Project Portfolio Management (PPM) is de brug tussen uw strategie en operationalisering. Een Project Portfolio Manager die een portefeuille van projecten beheert, loopt tegen meerdere uitdagingen aan.

  • 1 van