Een aanpak gericht op architectuur en ontworpen voor Agile Transformation

Combineer inzichten in architectuur en strategie met operationele wendbaarheid voor een digitaal landschap dat je organisatie in staat stelt om continue te transformeren.

Van strategie naar realisatie met BlueDolphin

Versnel het transformatieproces
deel en breng informatie vanuit de gehele organisatie samen

Krijg het inzicht dat je nodig hebt voor het maken van strategische beslissingen
gebruik rapportages en visualisaties om strategie en dagelijkse operatie op elkaar af te stemmen

Beperk risico’s tijdens je enterprise-transformatie
maak impactscenario’s en los zwakke plekken op in je portfolio’s en strategie

Digitale transformatie is hier en is niet langer een keuze. Organisaties die in staat zijn snel en wendbaar te handelen blijven hun concurrentie voor.

Het geheim daarvan is niet alleen het slim gebruik maken van data, maar ook het implementeren van een flexibele en wendbare infrastructuur die continue innovatie ondersteunt en garant staat voor security.

Met BlueDolphin kunnen Enterprise-teams:

Plan

  • Modelleer en beoordeel complete projectontwerpen, inclusief processen, applicaties, data en infrastructuur – allemaal op één plek
  • Ondersteun de besluitvorming op Enterprise niveau met contextuele visualisaties, rapporten en impactanalyses op basis van duidelijk in kaart gebrachte current en future states
  • Fundeer je strategische keuzes op kwalitatief goede data door informatie vanuit je hele organisatie samen te brengen

Beoordeel

  • Werk in één centrale repository samen met meerdere stakeholders
  • Realiseer governance over architectuur, projecten en processen door gebruik te maken van frameworks en workflows
  • Reduceer risico’s met blauwdrukken en richtlijnen voor architectuur

Bouw

  • Krijg meer controle over proces-, applicatie-, data- en infrastructuurportfolio’s – elimineer overlap en verminder complexiteit
  • Realiseer transformatieprojecten op effectievere wijze door informatie te hergebruiken, te delen en door gebruik te maken van frameworks

Ontdek de pijlers van Agile Business Transformation

Application Portfolio Management

Vereenvoudig de complexiteit van je applicatielandschap. Bespaar kosten door overlappende en niet gebruikte applicaties te verwijderen. Verhoog flexibiliteit en stabiliteit door minder applicaties te gebruiken, maar met een hogere kwaliteit.

Business Process Management

Beschrijf je bedrijfsprocessen en leg vast hoe deze processen worden ondersteund door applicaties en systemen. Detecteer zwakke punten in de processen en verbeter ze.

Data Management

Verbeter datakwaliteit en vereenvoudig het datalandschap door vast te leggen welke data waar wordt gebruikt, en hoe deze data wordt bewerkt. Analyseer welke processtappen de datakwaliteit kunnen aantasten en verbeter deze.

Project and Portfolio Architecture

Structureer je projecten en leg vast hoe deze de organisatiedoelen ondersteunen. Bepaal de meest efficiënte en effectieve manier om programma’s samen te stellen.