ValueBlue Academy

Wil je kennis maken met BlueDolphin, je inzicht in het gebruik van BlueDolphin verhogen of nieuwe modules in gebruik nemen? Om optimaal gebruik te maken van ons samenwerkingsplatform, zo veel mogelijk waarde eruit te halen en deze meerwaarde te delen met iedereen in je organisatie biedt ValueBlue meerdere trainingen aan.

Neem contact op

Architectuur voor niet-architecten

Tijdens deze training leer je welke verschillende architectuur objecten en relaties van belang zijn binnen jouw organisatie. Deze training geeft je een introductie tot architectuur en hoe dit jouw organisatie kan helpen verbeteren.

Basis Business Process Management

De training Basis Business Process Management geeft een introductie tot het modelleren van (business) processen. Tijdens deze training leer je waarom proces modelleren belangrijk is en hoe dit jouw organisatie kan helpen.

Basis knoppentraining

In de basis knoppentraining leer je de basisfunctionaliteit van BlueDolphin kennen. Na deze training weet je onder andere hoe je werksets kunt maken en relaties tussen objecten kunt leggen. Daarnaast bevat de training een introductie in het werken onder architectuur.

De eerstvolgende training vindt plaats op 26 november, je kunt je hier aanmelden.

Proces modelleren

In deze training wordt de proces module van BlueDolphin behandeld. Na een kort theoretisch deel over proces modelleren zul je zelf aan de slag gaan om het modelleren van processen met behulp van BPMN eigen te maken.

Beheertraining

In deze training leer je hoe je als beheerder jouw BlueDolphin omgeving optimaal kunt configureren en onderhouden.

Vereist: Basis knoppentraining of ervaring met BlueDolphin of werken onder architectuur

Masterclass

Na de Masterclass weet je hoe je de ‘stakeholders’ op het gebied van architectuur en procesverbeteringen identificeert en hoe je zorgt dat je hun belangen optimaal bedient. Je weet hoe je de beschikbare samenwerkingsfunctionaliteit van BlueDolphin optimaal benut. Daarnaast heb je de kennis om blijvend gebruik van BlueDolphin te realiseren.

Vereist: Basis knoppentraining of ervaring met BlueDolphin of werken onder architectuur

Custom training

Op maat gemaakte training, specifiek voor de uitdagingen binnen jouw organisatie. De training kan zowel online als offline en is per halve dag te bestellen. Meer weten over onze maatwerk trainingen? Neem contact op met Pim von Meijenfeldt.

Contact

Interesse gewekt? Neem contact op met Pim von Meijenfeldt via +31 (6) 11 03 00 07, e-mail of door onderstaand formulier in te vullen.