ValueBlue erkend in Gartner’s Magic Quadrant!

Gartner, ’s werelds grootste onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van IT, heeft ValueBlue genoemd in hun Magic Quadrant for Enterprise Architecture Tools. Daarmee erkennen ze BlueDolphin als een van de zestien Enterprise Architecture tools wereldwijd. “Dat is iets om heel trots op te zijn”, zegt Jelle Visser, COO van ValueBlue, het bedrijf dat BlueDolphin heeft ontwikkeld en in de markt gezet.

Niet alleen maar een EA-tool

Wij gaan ervan uit dat een van de belangrijkste redenen waarom ValueBlue in Gartner’s Magic Quadrant is opgenomen, is dat we niet alleen maar een EA tool leveren. Wat ons betreft is het een strategisch samenwerkingsplatform waarmee bedrijven al hun bedrijfsprocessen, IT en data in één repository kunnen visualiseren en laten samenwerken. Dit geeft organisaties inzicht om hun strategie sneller, efficiënter en succesvoller uit te voeren.

Het feit dat de focus van BlueDolphin niet ligt op alleen Enterprise Architecture, maar op het creëren van unieke waarde door een samenwerkingstool te zijn voor het combineren van Enterprise Architectuur, Business Process Management, Data Management en andere facetten in één platform, maakt het extra speciaal dat BlueDolphin is geselecteerd als beste in één van deze specifieke gebieden.

Begrijpelijk voor elke stakeholder

“Gartner heeft onze complete visie en ons vermogen om deze visie uit te voeren erkend. Naar onze mening maken we een centrale benadering van planning, monitoring en verandering mogelijk, op een manier die elke stakeholder kan begrijpen vanuit zijn of haar perspectief. De transparantie van ons prijsmodel wordt ook als een groot pluspunt ervaren.”

Een van de opnamecriteria om in het Enterprise Architecture Magic Quadrant te komen, is een licentie-omzet voor een EA Tool van $ 7,5 miljoen of meer over 2018. “Wij geloven dat we een zeer snelle groei en bijzonder goede klantrecensies hebben laten zien – een dubbel indrukwekkende prestatie om trots op te zijn,” aldus Jelle Visser.

Geïntrigeerd?

Wil je meer weten over BlueDolphin? Download hier onze brochure of demo, of neem contact met ons op, zodat we je er alles over kunnen komen vertellen.

Gartner, Magic Quadrant for Enterprise Architecture Tools, 22 October 2019, Marty Resnick, James McGovern
Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings or other designation. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner’s research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, express or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.

Wil je de demo van Liberty Energy zien? Plan een sessie met een van onze experts!

Afspraak maken