Gert-Jan Bartels

Financial controller

Back-office

Aziatisch eten heeft alles, maar vooral smaak! 

Ik ben Gert-Jan Bartels, 33 jaar jong en heb al 8 jaar een relatie met mijn vriendin Romana. Wij kennen elkaar vanuit onze studententijd in Groningen en zijn na onze studie samen verhuisnaar Amsterdam. Binnen ValueBlue ben ik financial controller en ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse financiële gang van zaken binnen het bedrijf. Daarnaast houd ik mij bezig met de optimalisatie van het ERP pakket en ondersteun ik collega’s waar nodig.  

Naast werk zit ik veel op de wielrenfiets, sta ik op de tennisbaan en spreek ik regelmatig af met vrienden voor een borrel op het terras of in de kroeg. Ik houd van goed uit eten gaan en sta zelf ook graag in de keuken, waarbij met grote regelmatig Aziatisch wordt gekookt. Ik ben dol op Bao BunsDumplings, Curry en Pho. Aziatisch eten heeft alles; zoet, zuur, zout, spicy maar vooral SMAAK. Reizen is ook een grote hobby van mij, voordat ik bij Valueblue aan de slag ging kwam ik net terug van 7 maanden Azië & Australië. Ik ben niet zo van de quotes, maar zelf sta ik wel relaxed in het leven en maak me nooit heel snel druk. Dus ik zal zeggen“Enjoy life. There’s plenty of time to be dead”

Mezelf uitdagen en ontwikkelen kan hier uitstekend 

In Groningen heb ik aan de Rijksuniversiteit de opleiding Accountancy & Control gevolgd. Na volop genoten te hebben van het studentenleven ben ik aan het einde van m’n master verhuist naar Amsterdam om daar mijn scriptie af te ronden. Ik ben toen vrij vlot begonnen met werken bij Grapedistrict, een wijnhandel die eerlijke wijnen verkoopt. Hier deed ik de volledige finance van A tot Z. Na 2,5 heb ik de overstap gemaakt naar de detachering om op die manier wat verschillende bedrijven van binnen te kunnen zien. Na 5 verschillende klussen was mijn laatste opdracht bij ValueBlue. Dat beviel direct zo goed dat ik in vaste dienst ben gegaan.  

Toen ik eind oktober binnenkwam bij ValueBlue voelde het direct goed en vertrouwd. De combinatie van leuke collega’s, een grote mate van zelfstandigheid in een scale-up omgeving waarin nog niet alle taken volledig vastliggen trok mij enorm aan. Mezelf uitdagen en ontwikkelen kan hier dan ook uitstekend!  

De mogelijkheden van BlueDolphin zijn uitgebreid. Met de 3 modules die we aanbieden is het een compleet product dat samenwerking en inzichtelijkheid van bedrijfsprocessen optimaliseert. ValueBlue is over 5 jaar marktleider binnen Enterprise Architectuur samenwerking. We zullen snel nog meer professionaliseren en wereldwijd actief zijn. De modules die we aanbieden zullen qua functionaliteit nog beter worden. Team backoffice zal groeien en steeds belangrijker worden binnen de organisatie waarbij de vraag om financiële analyses en rapportages binnen de organisatie alleen maar toeneemt.