Javier Ruiz Ferrer

Software Engineer

Development

Iedereen was zeer gastvrij en betrokken van begin tot eind

Hallo, mijn naam is Javier en ik kom uit een klein dorpje aan de grens van Valencia, Spanje. Ik ben sinds kort werkzaam bij ValueBlue als Software Engineer, met name gericht op front-end ontwikkeling. Ik ben afgestudeerd in informatica aan de Polytechnische Universiteit van Valencia en ben sindsdien werkzaam in het vakgebied. De afgelopen 5 jaar werkte ik bij Europa’s grootste online reisbureau, eDreams, en vlak voordat ik bij ValueBlue kwam werken, werkte ik bij Shapelets aan een big data-project.

Hoe ben je in contact gekomen met ValueBlue?

Toen ik op zoek was naar interessante mogelijkheden in Nederland, kwam ik ValueBlue tegen en ik was meteen geïntrigeerd omdat het nauw aansloot bij mijn werk bij Shapelets. Het is een opwindende bedrijfstak die ik pas onlangs heb ontdekt en waarvan ik denk dat hij een opwindende toekomst heeft met veel nieuwe dingen om te ontdekken. Daar wilde ik deel van uitmaken!

Als ontwikkelaar heb je veel carrièremogelijkheden, waarom heb je voor ValueBlue gekozen?

Voornamelijk vanwege de mogelijkheden om aan iets vrij nieuws en innovatiefs voor onze klanten te werken, maar ook omdat ik een heel soepel sollicitatieproces had waarbij iedereen van begin tot eind zeer gastvrij en innemend was.