Pim von Meijenfeldt

Accountmanager

Sales

Het glas is altijd halfvol!

Mijn naam is Pim von Meijenfeldt, ben 31 jaar en woon in Haarlem samen met mijn vriendin Nadieh (30) en mijn dochter Scottie van 2. Van kleins af aan heb ik altijd meegekregen om buiten te spelen en veel te sporten. Vanaf dat ik 4 ben, heb ik altijd gezeild in een Optimist en werden er bij ons thuiswedstrijd gezeild en gehockeyd. Altijd samen met mijn broertje, mijn beste maatje.

Nu sport ik nog steeds graag. Ik doe aan windsurfen en motorrijden en om fit te blijven ga ik naar de sportschool en loop ik hard. Daarnaast is het strand een favoriet en probeer ik veel met familie en vrienden leuke dingen te doen. Ik sta positief in het leven, het glas is altijd halfvol en ik zie in alles kansen of mogelijkheden om er wat leuks van te maken. Maar ik heb nog meer motto’s: ‘’Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’’ en “When you’re backed against the wall, break the damn thing down”, wat voor mij zegt dat er altijd een weg, altijd een manier is.

Op wie ik het meest trots ben? Op mijn vriendin. Ik heb haar zien groeien tot een geweldige moeder en daarom is zij de meeste bijzondere persoon in mijn leven. Ik eet het liefst gezond, vers en ik hou het meest van de Italiaanse keuken. Uiteraard kun je mij ook wakker maken voor Mediterraanse of de Aziatische keuken maar laat wel de vis weg, want daar ben ik allergisch voor. Ik zeg dan altijd: genoeg andere dingen voor mij, er zijn ergere dingen 😊

Er heerst een open cultuur en er wordt hard gewerkt

Ik ben begonnen op de mavo in Heemstede en heb uiteindelijk binnen 7 jaar mijn MBO en HBO studie afgerond in Haarlem. In mijn studententijd woonde ik in Amsterdam en ik had een ontzettend leuke bijbaan als directiechauffeur. Hierdoor ben ik op veel leuke plekken en landen geweest, mooie bedrijven van binnen gezien en interessante mensen ontmoet. Ik kon veelvuldig sparren over mijn studie, business en kansen voor mij persoonlijk met altijd leuke tips van succesvolle mensen.

Na mijn studie, ben ik bij Snow Software gaan werken, een Zweedse Vendor (Technology Intelligence Platform). Daarna werkte ik een aantal jaar voor ITAM solution een Service Provider op het gebied van IT Asset Management. Vanwege deze werkzaamheden kwam ik veel tooling en platformen tegen in de markt en zodoende raakte ik bekend met BlueDolphin.

Dingen uitproberen en kijken of proefballonnen werken

Ik ben bij ValueBlue op 1 februari begonnen als accountmanager en heb het super naar mijn zin. Ik heb de eerste zes weken gelukkig van iedereen face to face kunnen genieten, voordat we achter de beeldschermen moesten (corona-lockdown). Het mooie is dat iedereen het zelfde doel voor ogen heeft. Er heerst een open cultuur, er wordt hard gewerkt en een grapje en grolletje kunnen op zijn tijd gemaakt worden. Ik voel mij op mijn gemak en kan met veel collega’s sparren en leuke gesprekken aangaan.

Het bedrijf wil groeien en deze ambitie heb ik persoonlijk ook. De fase waar wij nu als bedrijf inzitten is super mooi om mee te maken: veel mogelijkheden, kansen, dingen uitproberen en kijken of proefballonnen werken. Het kunnen meedenken en werken aan een mooie toekomst is super tof.

BlueDolphin is een mega-gave oplossing waarmee bedrijven super veel resultaten kunnen behalen. Ik weet zeker dat het in veel bedrijven een wolf in schaapskleren is en dat steeds meer duidelijk wordt wat de potentie kan zijn van de data en informatie in het platform. Het is ook geweldig om met bedrijven aan tafel te zitten om te kijken naar nieuwe inzichten met BlueDolphin en een snellere en efficiëntere digitale transformatie.