Thies Hettema

Online Marketeer

Marketing

Drie keer is scheepsrecht 

Ik ben Thies Hettema, geboren en getogen in Culemborg maar tegenwoordig woonachtig in Utrecht. Dit bevalt erg goed, want ik woon dichtbij mijn werk en vind het heerlijk dat ik op de fiets naar kantoor kan. Ik ben 25 jaar oud en al 9 jaar samen met vriendin Bianca. Ik kan enorm genieten van vleesgerechten, een biertje en gezelligheid. Mij doe je dus een groot plezier met een uitgebreide Barbecue met vrienden op een mooie zomeravond.

 

Altijd tijd voor een lolletje 

Op de HU studeerde ik Digitale Media & CommunicatieDeze keuze bleek een schot in de roos omdat er veel grote projecten werden gedraaid, waarbij we veel vrijheid kregen om de stof toe te passen en dit is voor mij  manier om veel te leren. In het derde jaar moest ik stage gaan lopen en dit leidde mij naar ValueBlue. Hier begon mijn eerste periode bij dit bedrijf. Ik heb tijdens deze stage echt een toptijd gehad en veel geleerd. Dit zorgde ervoor dat ik enkele maanden na mijn stage weer terugkwam en het marketingteam anderhalve dag per week ondersteunde. Ik kreeg vervolgens de kans om te gaan afstuderen op Curaçao. Die kans moest ik uiteraard grijpen, waardoor ik voor de tweede keer wegging bij ValueBlue. Maar drie keer is scheepsrecht, want na mijn afstudeerstage ben ik weer bij ValueBlue in vaste dienst gekomen en ik ben voorlopig niet van plan weer weg te gaan.. 

Tijdens de drie verschillende periodes bij ValueBlue heb ik dit bedrijf hard zien groeien. We zijn verhuisd naar een nieuw en groter pand en hebben vele nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Ondertussen is de spreektaal Engels geworden en is de groep diverser. Maar de sfeer is nog steeds erg goed en knus. Er wordt door iedereen hard gewerkt en toch vinden we altijd tijd voor een lolletje wat de sfeer op kantoor altijd goed maakt.  

 

Een completere aanpak 

Ons product BlueDolphin pakt het net even anders aan dan de vergelijkbare producten op de markt en daarom denk ik dat het de standaard gaat zetten. BlueDolphin heeft een andere insteek en geeft organisaties de mogelijkheid processen, data en applicaties gezamenlijk vast te leggen en ik vind dit een completere aanpak dan wanneer een kleinere groep dit bepaalt.   

Ik verwacht dat ValueBlue de komende jaren sterk zal doorgroeien en met name internationaal de vleugels verder heeft uitgeslagen. Deze groei is nu in volle gang en de stappen om die groei door te zetten hebben succes. Dat is mooi om te zien. Het marketingteam is enorm uitgebreid dit jaar en dat merk je. Internationaal is ValueBlue toonaangevend met de manier waarop BlueDolphin Enterprise Architecture collaboration aanpakt.