Wesley Liefhebber

UX Designer

Marketing

Een product of website is nooit echt af!

Ik ben Wesley Liefhebber, 25 jaar en ik woon in Alphen aan den Rijn. Bij ValueBlue werk ik als UX designer. Ik vind het leuk om beslissingen te maken die invloed hebben op ervaringen van gebruikers met een bepaald platform, website of (mobiele) applicatie. Bij ValueBlue houd ik me bezig met het ontwerpen en programmeren van de bedrijfswebsite en de grafische vormgeving van brochures, whitepapers en infographics. Genoeg stof om na te denken over interacties en ontwerpen die aansluiten bij onze gebruikers.

Verder vind ik het leuk om sport te volgen. Ik sla niet heel vaak een Formule 1 race of een wedstrijd van Ajax over. Daarnaast vind ik het leuk om met vrienden af te spreken, games te spelen met vrienden op de PlayStation en creatief bezig te zijn met programma’s als Photoshop. Ohja, en ik ben heel competitief tijdens de dagelijkse tafeltennis sessies met mijn collega’s. 😉

Het is tof om bij te kunnen dragen aan onze groei

Na mijn middelbare school heb ik gekozen voor de bachelor Informatiekunde aan de Universiteit Utrecht. Hier heb ik geleerd om bruggen te bouwen tussen de wensen van bedrijven en de mogelijkheden van IT-toepassingen. Hier kwam ik in aanraking met de businesskant van IT, data science en User Experience. Dat laatste sprak mij het meest aan, waardoor ik daarna heb gekozen om nóg dieper in te gaan op UX design door de master Information Studies met de richting Human Centered Multimedia aan de UvA te volgen.

Na een jaar werken bij mediacontent.nu kwam ValueBlue in oktober 2019 op mijn pad. Het is ontzettend leuk om bij ValueBlue weer de andere kant van mijn studie tegen te komen, ondanks dat mijn focus op UX design ligt. Daarnaast is het een leuk moment om in te stappen. We zijn hard aan het groeien en we gaan met ons product de hele wereld over. Het is heel tof om daar iets aan bij te kunnen dragen.

Er valt altijd wel wat te verbeteren!

De sfeer bij ValueBlue is erg goed. Ik werk met een leuke groep collega’s en ik krijg ontzettend veel vrijheden bij het invullen van mijn werk. De lijnen zijn kort en er is altijd ruimte voor nieuwe ideeën. Werken bij ValueBlue is lekker laagdrempelig en in een scale-up omgeving zijn er veel mogelijkheden om jezelf uit te dagen en te ontwikkelen.

BlueDolphin is een ontzettend mooi product waarmee organisaties digitaal kunnen transformeren. Onze klanten zijn zeer positief over de waarde die BlueDolphin brengt in hun organisatie, wat niet geheel onbelangrijk is. Ik ben heel trots op hoe we ons product telkens blijven verbeteren om gebruiksvriendelijker te worden, al kunnen we daar nog steeds een heleboel stappen in zetten. Een product of website is nooit écht af, er valt altijd wel wat te verbeteren.

Waar ik ons bedrijf zie staan over vijf jaar? Ik ben vooral benieuwd naar hoe BlueDolphin er op dat moment uit ziet, zowel op het gebied van functionaliteit als gebruiksvriendelijkheid. Ik denk dat we een uniek product hebben, waar nog veel meer mogelijkheden in zitten. Ik denk dat over vijf jaar onze klanten nog makkelijker met BlueDolphin kunnen werken, waardoor de waarde van BlueDolphin alleen maar groter gaat worden binnen elke organisatie. Het zou heel gaaf zijn als BlueDolphin dan over heel de wereld de standaard is.